Who is behind the camera?

Over the past years, I have grown as a photographer, entrepreneur and retoucher. Combining my photography skillset with my love for concept development, makes me the ideal partner in projects where you need more than just someone who knows how to work with a camera. I explore ideas, together with the client, putting my experience and background in (industrial) design to use to bring the final result to the next level. I won’t settle for less.

view testimonials

Testimonials

Judith
PINKIE PATISSERIE

“Lieke heeft ons bedrijf in een aantal korte sessies perfect op beeld weten te krijgen. Van ons personeel, tot product tot interieur.. De beelden vertellen het verhaal van Pinkie. Dit maakt ook dat de beelden super goed inzetbaar zijn op meerdere vlakken. Denk aan social media, website en publicaties maar ook als foto aan de muur in onze winkel.

Ik heb gemerkt dat Lieke op fotografisch gebied velen vlakken weet te raken. Ze heeft ons gefotografeerd als ‘fly on the wall’ terwijl wij midden in onze openingsdag zaten, maar er zitten ook wat meer geënsceneerde beelden tussen van zowel ons personeel als gasten in de winkel. Oh en dan beheerst ze ook nog een stukje productfotografie! Van alle markten thuis dus die Lieke, en dan heeft ze ook nog voor altijd een plekje in ons hart veroverd met haar super gezellige, lieve persoonlijkheid ☺.”

Job
Filter bandit

“We hebben Lieke gevraagd om onze campagneshoot voor onze vrolijke, niet medische, mondkapjes te doen. We hadden vooraf een vaag idee waar we naar op zoek waren, maar zonder de creatieve hulp en ideeën op alle vlakken (van locatie tot concept tot de modellen) van Lieke was het ons nooit gelukt dat om te toveren in zulke gave beelden. Wij zijn ontzettend tevreden!”

Job
Eindhoven's rondje

“Onze favoriete, loyale en creatieve huisfotograaf. Pakt niet alleen de camera bij de hoorns, maar ook de spreekwoordelijke koe.
Lieke weet als geen ander het totaalplaatje op 1 kiek vast te leggen. Een totaalplaatje dat overeenkomt met hetgeen een bedrijf wil vertegenwoordigen. In ons geval is dat altijd horeca. Lieke betrekt het hele team bij the making of, luistert en kijkt verder…

Lieke’s ‘keuken’ is sterwaardig. Er gaat niks de deur uit zonder perfectie. Haar vermogen om commerciële en bruikbare beelden te maken waar ieder horeca ondernemer even stil van wordt is fantastisch, nog fijner is haar persoonlijkheid. Eerlijk, vriendelijk, meedenkend en verbindend.”